OFFLINE
OFFLINE
[PLAY]

Referencia

Hivatalos gyakorlati helyként képzést biztosítottunk a kommunikátor szakos hallgatóknak. Ebből a gyakorlati képzésből 2013 tavaszi félévétől kezdve fakultatív tantárgy indul Média asszisztens néven. Reményeink szerint az őszi félévtől tanfolyamként is meghirdethetjük.

2012. szeptember 9-én az EJF Rádió és az Eötvös József Főiskola közös szervezésében megvalósításra került az országos Magyar Dal Napja című rendezvény bajai helyszíne is. A sikerre való tekintettel reméljük, hogy a város számára egy új hagyományt indítottunk el.

A 2011/2012-es tanévben főiskolánkat érte a megtiszteltetés, hogy a XXX. Országos Tudományos Diákköri Konferencia műszaki szekcióját vendégül láthattuk. A több, mint 3000 fős programról folyamatos tudósítást és riportot biztosítottunk.
Ugyenebben az évben került megrendezésre a németnyelvű Nyári Konferencia pedagógusok számára, ahol rádiónk szintén képviseltette magát.

Számos politikai és közéleti személlyel, tudóssal, kutatóval készítettünk interjút, riportot, a rádió munkatársainak köszönhetően pedig jó minőségű, rendszeres műsorok készültek.